No More Many More станаха на 10 и сцената отесня (СНИМКИ)

10 години No More Many More Copyright: Licata.bg

Малко е да се нарече концерт това, с което No More Many More отбелязаха 10-я си рожден ден снощи, 28 септември, в открития бар на клуб „Строежа“ в Борисовата градина. Имаше много музика, имаше представяне на нов сингъл – „Няма бивши хъшове“, в който пее и актьорът и режисьор Валери Йорданов, заедно с дъщеря си Яна, имаше танци, адски много гости пред и на сцената, стотици балони и няколко камери, с които бандата засне следващия си видеоклип към песента „Остани човек“.

(ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Методи Кръстев (No More Many More): Можеш да се изправиш единствено, ако си паднал)

БУМЕРАНГ

Всичко, което No More Many More са направили през последните 10 години с четирите си албума, с песните и посланията си, с неотменната си обществена позиция и твърдото решение да пеят само на български, всичко това се върна като бумеранг към шестте момчета на сцената. Публиката им ги обожава и най-запалените фенове бяха заели първите редици много преди старта, а след това два часа не се умориха да подскачат, пеят, развяват коси до световъртеж. Между тях се беше подредила новата смяна от страшно много деца, част от които впечатляващо пееха с Методи Кръстев и Радо.

ОТ ПРИЯТЕЛИ ЗА ПРИЯТЕЛИ

Сцената на Stroeja Open Air се оказа тясна за всички колеги музиканти, които бяха дошли, за да ударят едно рамо на рождениците, да попеят с тях и да направят празника им наистина незабравим. „Анимационерите“, Иван Иванов и Никеца от Casual Threesome, Георги Георгиев от „Остава“, Пенко Скумов от Soundprophet, Ерсин от Jeremy?, Иван Велков от P.I.F., Никола от Cool den, Алан от ALI, Jean Mar, Анна Мария Въртовска бяха сред артистите, които един по един, по двойки или на големи групи се качиха при No More Many More и пяха от цялото си сърце.

Концертът беше разделен условно на две части. В първата, момчетата се разходиха из цялата си дискография и забиха „Бели роби“, „Черна котка“, „Един от тях“, „Винаги свободен“, „Не мога да спя“, „Ако на сън вървим“, „Полуизяден“, „Погледна ли“, „Исках ли да бъда някой?“, „Помогни ми“, „Дай ми“, „Бомба“, „Сноуборд“, „По един или друг начин“, както и най-новата „Остани човек“, в която Методи Кръстев се завръща към рапирането, след като го беше оставил заедно с ерата Skre4. Втората беше на всички артисти, с които взаимно демонстрираха уважение. Гурко и Цецо от „Анимационерите“ излязоха за един „Сноуборд“, а Жоро от „Остава“ и Пенко Скумов направиха „Поля от слънчогледи“. Останалите се качваха, за да свирят парчета на No More Many More, а всички заедно едва се събраха за да погледнат към небето и да поздравят Димо от P.I.F. с „Невидимо дете“.

ПРЕМИЕРА:

За финал групата покани Валери Йорданов, за да изпеят за пръв път на живо „Няма бивши хъшове“, а всичко приключи само минути след 22:00 часа с „Човек от слама“ и посланието от Методи „Никога не бъдете хора от слама!“

След финалния акорд и обща снимка, шестимата музиканти – Методи Кръстев (вокали и китара), Радо (вокали), Камен Александров (китара), Гриша Георгиев (бас), Влади Иванов (барабани), Мартин Стоянов-Мартист (синтезатор) слязоха при своите фенове и приятели, за да започне неформалната част от празника.

Вижте всички снимки от концерта за 10-я рожден ден на No More Many More:

Четете още по темата