REBEL REBEL фестивал

На 17 и 18 юли се задава един чисто нов фестивал – REBEL REBEL. Той ще се проведе в клуб „Маймунарника“ в София и ще събере едни от най-добрите банди на българската алтернативна сцена с американците TROPE за разкош.

ALI, Me And My Devil, No More Many More, NiB: Now in Bulgaria, Stop the Schizo, Jin Monic, Lek City Case и американците TROPE ще разтърсят в два последователни дни Борисовата градина в Столицата. А фестивалът се провежда под мотото #завинагисвободни.

„Това е музикално събитие с осем концерта в два поредни дни в Маймунарника, което няма претенции да се нарича „фестивал“. REBEL REBEL носи в генезиса си особеното революционно състояние на чистия дух – с бунт в мислите и музиката, простор в съзнанието и откровено приятелство на свободните артисти, обединени около Projector Plus“. Така описват този музикален маратон организаторите от Projector Plus.

БИЛЕТИ

Билетите са вече са в продажба. Цената на еднодневните пропуски е 15 лв, а на двудневните 25 лв.  Може да ги откриете ТУК! Хлапета до 13 години влизат без вход, но с декларация.

ПРОГРАМА

ДатаКой
17 юлиLek City Case
Jin Monic
No More Many More
Me And My Devil
18 юлиNiB: Now in Bulgaria
TROPE
Stop the Schizo
ALI

ОБРАТНО КЪМ ВСИЧКИ ФЕСТВАЛИ!

Четете още по темата