Jeremy? показаха коя е SHE в Строежа (СНИМКИ)

jeremy? @ Строежа Copyright: Licata.bg

3-4 години – толкова изминаха от последния път, в който Jeremy? направиха премиера на нов сингъл пред публика и с концерт на живо. Но „Тя“ е нещо специално, „Тя“ ги провокира да си припомнят какво е усещането да покажеш нова песен не в дигиталните платформи, а пред живи хора. Всички тези хора, препълнили снощи (16 април) клуб „Строежа“, се отблагодариха на Ерсин, Ташо, Краси и Росен за „SHE“, като в продължение на час не спряха да опитват да премерят разстоянието от пода да тавана скачайки. Е, в някой моменти настроението беше точно в противоположната крайност, до толкова, че да ме накара да вярвам, че много двойки са правили любов снощи точно заради Jeremy?.

Ерсин излезе на сцената за премиерата на „SHE“ минути, след като удари последния акорд на друг голям концерт снощи в София – P.I.F. в клуб „Mixtape 5“. Той, заедно със Свилен Ноев, Владо Михайлов и др, се превърна в един от основните гласове, които подкрепят бандата, след загубата на Димо. Сцената обаче обича Ерсин и той обича нея. Не е трудно да се усети колко на място се чувства, когато изпълнява музика пред публика. А феновете това го усещат добре, дори да не го разбират. Затова и късото съединение помежду им става още от първия тон, не са нужни увертюри. Пък и Jeremy? знаят как да вдигнат напрежението – с „King Kong“ за старт!

(Прочети още: Ташо Колев за Jeremy? и концертите на Марс)

(Виж още: Jeremy? се завърнаха с голям концерт в София)

Сетлистът за концерта им снощи беше като „Best of“ албум, в който място намери и „SHE“, изпълнена за пръв път пред публика (запис може да видите в Инстаграм профила на Licata.bg).

Jeremy? @ Строежа:

MAZE HUNTERS

За „готовата“ от първата секунда публика основна вина носеше съпорт бандата Maze Hunters.

(Прочети още: Maze Hunters – бунт срещу ежедневието)

Младостта е голяма сила, ей. Енергия, амбиция, заряд – тези момчета определено превзеха пространството. В някои ситуации на човек му трябваше осторожно внимание, за да открие къде са музикантите – пред публиката, качени по баровете или на някой усилвател, зад барабаните, пред барабаните… навсякъде. Не пропускайте следващия им лайф – ще чуете не само добра музика, но определено ще се порадвате и на шоу!

Maze Hunters @ Строежа:

Четете още по темата