Jeremy? се завърнаха с голям концерт в София

Jeremy @sofia summer fest copyright: Licata.bg

Въпреки че лятото на 2021 ври и кипи от концерти, фестивали – стари и чисто нови, нови групи и стари банди, едни от най-ярките представители на алтърнатив сцената осезателно отсъстваха. Jeremy? не се втурнаха да турират, участваха само на няколко по-малки фестивала, а първото им голямо шоу беше през уикенда на SUNLAND, българския клон на EXIT.

Набрали здрава потенциална енерги,я Ерсин и момчетата най-накрая се завърнаха и в София след близо двугодишна пауза. Първият им голям концерт в столицата беше снощи, 2 август, в рамките на Sofia Summer Fest.

Музикантите покориха сцената още с първите акорди, а феновете им показаха, че са ги чакали вярно през цялото време. Макар че не беше напълно разпродаден, концертът носеше силен заряд двустранно – и от сцената към публиката, и от публиката към сцената. Един от големите акценти в концерта беше най-новата песен на Jeremy? – Day Job, която осма седмица е №1 в класацията на БНР Топ 20. Тя е и поредната заявка на Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Краси Тодоров и Росен Ватев за нов албум, който ни обещават от около 2 години.

(ЧЕТИ ОЩЕ: Ташо Колев за Jeremy? и концертите на Марс)

От видяното на сцената на Sofia Summer Fest и след сладкия разговор с Ташо Колев, лично ние вярваме, че Jeremy? доста са поработили, докато траеше затишието им и предстоят интересни изненади около тях!

Четете още по темата