Тино представи дебютен албум „Може ли да кажа нещо?“

Тино - промо "Може ли да кажа нещо?" @ бар Петък Copyrightç Licata.bg

На Тино изобщо не му беше нужно разрешение от някого, за да каже това, което има да казва с дебютния си албум „Може ли да кажа нещо?“ И добре, че е така. Ако беше искал разрешение от бащите на всички присъстващи в бар „Петък“ дами, надали щеше да го получи с това сценично поведение, което сваля гащи с първия тон на басовия му глас и тези текстове, които държат тенджерата на колона и след като кипне.

(Прочети още: Тино: Изкушавам се да изследвам собствените си демони)

Десет песни. Точно толкова влизат в „Може ли да кажа нещо?“, а още по-хубавото е, че по-голямата част са чисто нова и свежа продукция. Провокация обаче е второто име на този албум с песни като „Отче наш“, „Дявол“, „Нирвана“, „Брак“… всъщност, май всичките. Тя е на различни нива, но по-важното – никъде не е самоцелна. В този смисъл – цялата тава е за слушане с разбиране.

Сред финалната селекция на този дебют има и три дуета – „Нирвана“ с рапъра Gesha, „Утре ще опитам“ с Nicka и „Вземи си всичко“ с Михаела Филева. Точно двете певици бяха специални гости на промото на албума на 14 декември и изпълниха сцената заедно с Тино. Гърба пък му пазиха Ивац Янков (барабани), Николай Кърджиев (китара) и Мариян Николов (бас), с когото за пръв път се събират пред публика.

Reload festival 08 и 09 юли - Арена София - Колодрума

А публиката беше повече от доволна от шоуто, което им беше подготвил Тино. Самият той също доста оттренирано и целенасочено създаде контакт с феновете. Започна със събличането на якето, с което съблече всички прегради между сцената и останалата част от клуба, и продължи с кратко представяне на всяко парче и историята му. Басовият глас, който му е даден по природа, той грижливо е култивирал в инструмент за съблазняване и флирт с публиката, и чудесно използва това си умение, за да накара първите редове буквално да не мигат докато пее.

Reload festival 08 и 09 юли - Арена София - Колодрума

Повече от атмосферата на промото на „Може ли да кажа нещо?“ ще усетите във фотогалерията.

Четете още по темата