Тино представи дебютен албум „Може ли да кажа нещо?“

Тино - промо "Може ли да кажа нещо?" @ бар Петък Copyrightç Licata.bg

На Тино изобщо не му беше нужно разрешение от някого, за да каже това, което има да казва с дебютния си албум „Може ли да кажа нещо?“ И добре, че е така. Ако беше искал разрешение от бащите на всички присъстващи в бар „Петък“ дами, надали щеше да го получи с това сценично поведение, което сваля гащи с първия тон на басовия му глас и тези текстове, които държат тенджерата на колона и след като кипне.

(Прочети още: Тино: Изкушавам се да изследвам собствените си демони)

Десет песни. Точно толкова влизат в „Може ли да кажа нещо?“, а още по-хубавото е, че по-голямата част са чисто нова и свежа продукция. Провокация обаче е второто име на този албум с песни като „Отче наш“, „Дявол“, „Нирвана“, „Брак“… всъщност, май всичките. Тя е на различни нива, но по-важното – никъде не е самоцелна. В този смисъл – цялата тава е за слушане с разбиране.

Сред финалната селекция на този дебют има и три дуета – „Нирвана“ с рапъра Gesha, „Утре ще опитам“ с Nicka и „Вземи си всичко“ с Михаела Филева. Точно двете певици бяха специални гости на промото на албума на 14 декември и изпълниха сцената заедно с Тино. Гърба пък му пазиха Ивац Янков (барабани), Николай Кърджиев (китара) и Мариян Николов (бас), с когото за пръв път се събират пред публика.

А публиката беше повече от доволна от шоуто, което им беше подготвил Тино. Самият той също доста оттренирано и целенасочено създаде контакт с феновете. Започна със събличането на якето, с което съблече всички прегради между сцената и останалата част от клуба, и продължи с кратко представяне на всяко парче и историята му. Басовият глас, който му е даден по природа, той грижливо е култивирал в инструмент за съблазняване и флирт с публиката, и чудесно използва това си умение, за да накара първите редове буквално да не мигат докато пее.

Повече от атмосферата на промото на „Може ли да кажа нещо?“ ще усетите във фотогалерията.

Четете още по темата