Рок в Банско с Johnny Gioeli, Eridan и Caliberty (Снимки)

Johnny Gioeli и Eridan Copyright: Licata.bg/ Rumina Georgieva

За трета поредна година фантастичната джаз атмосфера на зимния курорт Банско даде място поне за малко на рока. Двудневният фестивал „Пирински рок вечери“ се проведе през уикенда (14 и 15 юли), а черешката на тортата беше гостуването на известния рок вокалист Johnny Gioeli, който като че ли се влюби не само в България, но и в родната рок сцена.

Gioeli, който не веднъж концертира с българската група SEVI и дори записа с тях сингъла „Drowning“, а с вокалистката им Светлана Близнакова – парчето „Jaded“, този път се представи с родните ветерани Eridan в съботната вечер. Сетлистът беше преобладаван от парчета на Axel Rudi Pell, на която Johnny Gioeli е вокалист. Той беше посрещнат повече от топло от публиката, препълнила площада и се отблагодари, като остана след концерта, за да се снима с фенове и да раздава автографи.

Преди Eridan с Johnny Gioeli, на сцената се качиха Caliberty, една от групите, които в последните 2 години попада все по-често под прожекторите на вниманието на българските рок фенове. Те изпълниха стегнат сет от авторски парчета.

Вижте какво улови за ЛИЦАТА.БГ обективът на Румина Георгиева.

Johnny Gioeli и Eridan

Caliberty

Лицата на ЛИЦАТА

Четете още по темата