Airbourne – бира, пот и як рок (СНИМКИ)

Airbourne @ Sofia Copyright: Assen Georgiev/ Licata.bg

Класическо, адреналиново рок изживяване, донесоха австралийците Airbourne на първия си концерт у нас, снощи, 17 юли, в Арена София (Колодрума в Борисовата градина), по покана на Blue Hills Events.

Какъв по подходящ момент да дойдат у нас от тези горещи като в пъкъла поредица дни, в които в столицата не просто трудно се диша, а трудно се съществува. И ако някой си мисли, че нямам как да издържи на още жега – има. Airbourne нажеглиха градусите до немислимо, но пък за сметка на това ги поляха с обилно количество бира в публиката за охлаждане. Огнени музиканти!

Страхотна енергия, подвижност по цялата сцена, подскачане, разпилени коси и пот, белязаха шоуто им у нас. А фронтменът Джоел О’Кийф се поклони на феновете, като се възкачи на раменете на човек от охраната и влезе сред публиката със заредено оръжие – пробит кен, който се превърна в душ от бира. Два час с гръм и трясък бандата люля прилично пълната Арена София.

Българският съпорт Jasmine Whale, начело с Нуфри, беше повече от здрав, та купона започна от рано и задръжките бяха оставени не в началото на 40-минутния им авторски сет, а още пред входа на арената.

Асен Георгиев ни пренася със снимките си за ЛИЦАТА.БГ в атмосферата от снощи. 

Airbourne + Jasmine Whale

Лицата на ЛИЦАТА

Четете още по темата