„Престъпно“ добри емоции с Fun Lovin’ Criminals в София (СНИМКИ)

Fun Lovin' Criminals @ Sofia/23.05.2023 Copyright: Licata.bg

Хип-хоп, здрав рок, соул, блус, джаз – лудата нюйоркска шайка Fun Lovin’ Criminals донесоха за всеки по нещо при поредното си гостуване у нас снощи, 23 май, в зала 3 на НДК.

В обновен състав, в който мултифункционалният Брайън Fast Лейзър вече е поел и микрофона освен половината инструменти по сцената, бандата успя да загрее от танци обувките на пълната зала. Пространството пък беше преобразено в нощен локал, облян от цветни светлини, благодарение на четирите бара и множеството маси, подредени навсякъде. Щастливи хора с напитки в ръка танцуваха и пяха с Fun Lovin’ Criminals в продължение на час и половина.

Преди няколко месеца бандата издаде първия си албум с нов материал от 13 години – EP -то “The Roosevelt Sessions”, и изсвири на живо в София три от четирите трака – „Unfinished Business“, „Shake It Loose“ и „Love Ya Back“. Разбира се, сетлистът за концерта у нас беше смесица от новите парчета с най-любимите песни на групата, като началото сложи експлозивното „The Fin Lovin’ Criminals“, а за финал лошите момчета бяха оставили „Love Unlimited“ и „вселенския“ хит „Scooby Snacks“.

Преди тях на сцената се качиха родните магьосници на танците „Анимационерите“ с добре познатия си сет от любими песни и емоционално шоу, гарнирано с лазери. За доброто настроение между бандите се грижеше радиоводещият Краси Москов зад пулта.

(Прочети още: Fun Lovin’ Criminals: Групата е нещо много по-голямо от един отделен човек)

Fun Lovin’ Criminals (ГАЛЕРИЯ):

Четете още по темата