OPEN BUZLUDZHA FEST

Open Buzludzha Fest

OPEN BUZLUDZHA FEST е един малко по-различен фестивал. Той ще се проведе благотворително от 23 до 25 юли на едно от най-красивите места в Балкана, а именно – поляната при хижа Бузлуджа.

Средствата от събитието ще бъдат използвани за паметника Бузлуджа, като настоящата цел е набирането на 64 000 лв. за опазване на външните мозайки.

Програмата е попълнена с едни от най-любимите имена на родната сцена, но и на млади или не чак толкова известни музиканти, които обаче правят истински купон по време на концертите си. Водещ на събитието ще е Монти от група Ice Cream.

OPEN BUZLUDZHA FEST е кулминация на представянето на „Плана за опазване и управление“ на паметника Бузлуджа, изготвен от международен екип. Непосредствено преди концертите този план ще бъде представен за пръв път публично в историческия музей „Искра“ в Казанлък на 22 и 23 юли.

Тридневният фестивал ще е придружен с много хубава храна, забавления на открито. Предвидено е и изграждане на палатков лагер, така че фестивалното настроение ще е пълно.

БИЛЕТИ

Билетите са все още на промоционални цени, които важат до 27 юни (или до изчерпване на първите 1000 билета). В момента еднодневният пропуск струва 15 лв, а тридневният – 25 лв. Редовната им цена ги оскъпява с по 10 лв. Има и групови билети – при закупуване на шест, седмият е безплатен. Къмпингуването на палатки, както и вход за деца под 10 години са безплатни. Може да откриете билетите ТУК!

ПРОГРАМА:

ДатаКой
23 юлиСтефан Вълдобрев
Оги 23
Иван Шопов / Cooh
Future Sounds of Sofia x Osnova
24 юлиУикеда
Мила Роберт
The Lefties
Спални места
Муфта
People of Maha
Usual suspects

ОБРАТНО КЪМ ВСИЧКИ ФЕСТВАЛИ!

Четете още по темата