SOLAR Summer Festival

Solar Summer festival

Най-голямото лятно събитие за електронна музика в последните години – SOLAR Summer festival се завръща край морето и вече под формата на фестивал. А, и локацията е нова. От 13 до 15 август едни от най-добрите диджеи ще превземе пристанището на Бургас.

В трите дни ще чуем имена като Hot Since 82, Michael Bibi, Paco Osuna, Victor Calderone и Amelie Lens.

Две ключови фигури на британската електронна сцена ще се качат зад пулта в откриващата вечер на SOLAR Summer Festival. Hot Since 82 е любимец, така да се каже, на BBC Radio One, които редовно го отличават за работата му. Той е и Топ 10 на най-продаваните артисти на Beatport с абсолютния хит „Bigger Than Prince” (ремикс).  На Michael Bibi пък трябва да благодарим за “Hanging Tree”. Той е един от най-важните пионери на съвременната тек и хаус музика.

На 14 август зад пулта ще застанат ветераните Paco Osuna и Victor Calderone. А финалната вечер е оставена изцяло в ръцете на Amelie Lens. След гостуването ѝ на миналогодишния SOLAR в София, тя беше призната за новата техно кралица на сцената. Amelie навлезе в индустрията като експлозия и за няколко години постигна това, за което много артисти мечтаят да постигнат през целия си живот.

БИЛЕТИ

Билетите вече са в продажба на цени от 40 до 200 лв. Ако искате да посетите само една вечер от  фестивала ще ви струва 40 лв за редовен билет и 70 лв за VIP пропуск. При тридневните билети редовните са на цена от 80 лв, а VIP – 200 лв. Може да ги намерите ТУК!

ПРОГРАМА

ДатаКой
13 августHot Since 82
Michael Bibi
14 августPaco Osuna
Victor Calderone
15 августAmelie Lens

ОБРАТНО КЪМ ВСИЧКИ ФЕСТВАЛИ!

Четете още по темата