ONYX – София ми е Бруклин (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Onyx live in Sofia /club Stroeja/ Copyright: Licata.bg/ Marin Karastoianov

„София е малко като Бруклин“ и първите бийтове на „Walk In New York“. Така се обясниха в любов на българската публика неостаряващите хардкор хип-хоп чудовища ONYX, който изнесоха поредното си показно у нас снощи, 9 май, в клуб „Строежа“.

Американците излязоха пред напълно разпродаден клуб точно в 20:30 ч., заедно с тур мениджъра си Carlos Wind и супер хайп мена си Клифтън Морис. Без да се бавят, вдигнаха настроението на максимум! Направиха ретроспекция на класиките си, започвайки от 1991 г, когато Sticky Fingaz се присъединява към групата. Изпяха „Throw Ya Gunz“, „Last Dayz“, колаборацията с Wu-Tang „The Worst“, „Shut em down“ колаборация с DMX , „Piro“ с Dob D.O.D и др.

Не пропуснаха да споменат различни изпълнители и хора, които са били с тях през годините. До като бяха на сцената, дори успяха да подпишат, някоя и друга плоча на най-верните си фенове.

В разгара на концерта хайп менът Клифтън Морис слезе в публиката, оформяйки празно пространство пред сцената, за да запали грандиозно пого за финал със „Slam“ . Нямаше бис, но и нямаше и нужда – публиката и ONYX раздадоха всичко, което имат.

Преди ONYX да се качат на сцената, DJ Cass подгря публиката със селекция за „пораснали“ фенове, за която беше подбрала класики от 90-те.

ONYX:

Четете още по темата