Книги по ноти

Книги по ноти

С необикновения литературно-музикален фестивал „Книги по ноти“ издателство „Колибри“ ще отбележи 30-я си рожден ден. Събитието е на 21 и 22 август в кино Кабана в София.

Програмата предлага срещи с писатели, представления за малки и големи, базар, вдъхновен от литературни сюжети, и много плочи. Разбира се ще има и книги на издателството с 40% отстъпка.

Здрава Каменова, заедно с режисьора Мария Банова, са създали детското представление „Магазинче за ноти“, което ще зарадва малчуганите от 16:00 часа на 22 август. Малко по-късно, от 20:00 часа е премиерата на специално създадения за повода спектакъл „Книги по ноти“. Литература, театър и музика в едно. Сценарият стъпва върху текстове на автори, издавани от „Колибри“ – Исабел Алиенде, Труман Капоти, Харуки Мураками, Амели Нотомб, Фредерик Бегбеде и други. За музикалната картина се грижат Джинджър Груув. Режисурата е на Димитър Стефанов, а на сцената магията ще претворят актьорите Филип Аврамов, Петър Антонов, Петко Венелинов, Бойка Велкова, Августина-Калина Петкова.

БИЛЕТИ

Всички събития са с вход свободен!

ПРОГРАМА

ДатаКогаКой
21 август11:00-20:00Базар за майсторски изработени аксесоари
Специален кът със сувенири на издателство „Колибри“
Минивинил фестивал. DJ парти с плочи
18:00–21:00Верижно четене и поредица от срещи с автограф с любими български писатели
Представяне на млади български автори и техни произведения
22 август16:00Детско представление „Магазинче за ноти“
17:00-19:00Музика на Димо от P.I.F., използвана в театрални представления
20:00„Книги по ноти“ – литературно-музикален спектакъл

ОБРАТНО КЪМ ВСИЧКИ ФЕСТВАЛИ!

Четете още по темата