IVA представиха втория си албум „On The Rock“ (ФОТОГАЛЕРИЯ)

IVA On The Rock (album promo) Copyright: Licata.bg/ Marin Karastoianov

Група IVA, движена от мощния двигател на двете сестри Ива и Елена Тодорови, представи втория си дългосвирещ албум „On The Rock“ снощи, 3 ноември, в столичния Sofia Live Club.

Музикалната хидра с две глави и гърла като на Джанис Джоплин и Шейла Сю почти напълни един от големите клубове в столицата и то все с верни фенове, които пееха заедно с бандата. Елена, в любимите си паузи за разговор с публиката, разказа за новия албум, благодари на целия екип и най-вече на баба им за трактора, който е осигурила за последния им клип към песента „Morningstar“. А бабата беше на събитието, за да подкрепи внучките си.

Ива е чисто доказателство, че и жените могат да властват безкомпромисно над тънките струни, въпреки че първото, което оставя в ступор всеки, който чуе песните на IVA, е гласът ѝ. Но в един момент всемогъщата Ива, остави китарата и седна на пияното за соло изпълнение. И за да докажат, че талантът истински извира от тях, Елена посвири на китара в следващата песен.

(Прочети още: IVA за убийството на любовта и важността на сценичните панталони)

(Прочети още: IVA – сблъсък на две музикални галактики)

Елена допринасяше за подклаждането на публиката със своята ексцентричност и интересни включвания, между песните, което накара всички да танцуват в продължение на малко повече от час, през целия концерт. А емоциите от това музикално бижу ще останат доста по-дълго в съзнанието на всички присъствали.

Вижте снимки и сетлиста от концерта:

Четете още по темата