Black Eyed Peas стартираха Breeze Festival в Бургас (СНИМКИ)

Black Eyed Peas @ Burgas Copyright: Licata.bg/ Михаела Йовчева

В разгара на лятото Бургас се разлюля от танци на първото издание на поп фестивала Breeze Festival в Бургас на 22 юли, чиито хедлайнери бяха големите Black Eyed Peas.

Бандата пристигна за първи път у нас и направи истинско парти, стартирайки сета си почти в полунощ с един от най-големите си хитове „Let’s Get It Started“. Освен Will.i.am, apl.de.ap, Taboo и J. Rey Soul, която от 2018 г. влиза в обувките на култовата Fergie, на сцената бяха китаристът George Pajon и барабанистът Keith Harris. Сетлистът на бандата беше съставен от стари и нови парчета, като не пропуснаха да изпълнят култовите „Pump it“, „Boom Boom Pow“, „The Time“, „Mamacita“, „Ritmo“. Огън, дим, пиротехника и светлини съпътстваха изпълненията, в които се включи и природата с малко дъжд и мълнии, които обаче не трогнаха особено нито публиката, нито музикантите. На финала на гостуването си Black Eyed Peas се поклониха на публиката с българското знаме в ръце и, естествено, обещаха, че това е първият, но не и последният им концерт в България. Шоуто им приключи с „I Gotta Feeling“, която се превърна в medley от няколко парчета.

Black Eyed Peas имаха мощен съпорт от българска страна като на двете сцени на фестивала се качиха Дара, Papi Hans, МОЛЕЦ, Мила Роберт, една от най-новите украински звезди Ivan Dorn и Керана и космонавтите.

Най-нетърпеливите феновете бяха пред огражденията на фестивала часове преди вратите да се отворят. Купонът започна с час закъснение, но веднъж стартирал, наситената програма погълна публиката и в продължение на часове пристанището на Бургас беше арена за танци. Те продължиха и след като Black Eyed Peas слязоха от сцената, с DJ сет и култовото Shame Party.

А на място беше фотографът Михаела Йовчева, която засне събитието за ЛИЦАТА.БГ.

BLACK EYED PEAS

Connection Crew, Дара, Papi Hans, МОЛЕЦ, Мила Роберт, Ivan Dorn, Керана и Космонавтите

Лицата на ЛИЦАТА

Четете още по темата