Soulfly и Last Hope разтресоха Пловдив (СНИМКИ)

Soulfly @ Plovdiv Copyright: Licata.bg

Пет години след последния си концерт в България и за първи път на сцена в Пловдив, Soulfly разтресоха града на тепетата. Не и без помощта на мощния български съпорт от Last Hope, снощи, 29 юли.

Сцената на летния театър на хълм Бунаржика се оказа удобна за легендарния Макс Кавалера и неговата шайка – Зайън Кавалера (барабани), Майк Леон (бас) и Майк ДеЛеон (китари), така че да изпробва ехото между хълмовете на Пловдив и целият град да завърти лудо коси.

Първи на сцената се качиха нашите момчета Last Hope, които преди два месеца загряваха за друга легендарна банда – Pantera в Румъния. Този път обаче те бяха нещо повече – специален гост на събитието, организирано от Blue Hills Events. Разгърнаха се и качиха кръвта в главата на феновете.

Веднага след тях дойде ред и на Кавалера и компания. Soulfly предложиха сетлист, в който феновете се докоснаха до парчетата от новия им лабум „Totem“ (2022) на живо. Superstition, Scouring The Vile, Fith Upon Filth прозвучаха за пръв път в Пловдив, в комбинация с най-известните парчета на бандата, която затвори концерта с Jump.

SOULFLY & LAST HOPE:

Четете още по темата