Sevi представиха Dark Knight и нов китарист (СНИМКИ)

SEVI Снимка: Георги Сивилов/8th colour

След като в средата на ноември 2020 г. Светлана Близнакова буквално „затвори“ сцената на Sofia Live Club с последния преди локдауна концерт-промоция на соловия си албум Tomorrow (за него чети ТУК!), тази събота – 17 април, певицата, но с групата си SEVI, “отвори” клуба, за да представят нов сингъл.

Той се казва Dark Knight и е първото парче, в чието създаване пръст има новият им китарист Александър Кирилов (кой е той – чети ТУК!). Концертът на бандата, който продължи час и половина, представи не само песента и видеото към нея, а своя дебют с групата направи и самият Александър.

„След толкова дълго време на тишина се радвам, че успях да почувствам адреналина от силния звук и емоцията на хората пред сцената! Видеото и новата песен се приеха много добре. Феновете аплодираха силно и новото попълнение в състава Александър Кирилов“, сподели ни веднага след шоуто Светлана.

SEVI се бяха погрижили да пренесат средновековното усещане от видеото на Dark Knight и на живо. Около сцената бяха разположили част от реквизита на замъка в Равадиново, в който снимаха сингъла си. Рицарски доспехи в човешки ръст, аудио ефекти и тематични визуализации водеха емоционално публиката.

Клипът е дело на режисьора Георги Спиров и екипа на Dark White-vision. Оператор – Петър Димов; сценарий – Георги Спиров, Драгомир Димчев; първи асистент – Никола Копаров; DoP – Драгомир Димчев; осветление – Мартин Киряков; грим – Алис Шопова; костюми – Галя Златева; фотограф (мейкинг) – Виктория Вучева.

Сюжетът на видеото води назад през времето, разказвайки приказка за истинската любов, която може да се прероди през вековете и да покорява отново и отново.

Dark Knight е първи сингъл от предстоящия нов албум на групата, който най-вероятно ще излезе през 2022 г., както наскоро ни разкри китаристът им Александър Кирилов.

SEVI Снимка: Георги Сивилов/8th colour
SEVI Снимка: Георги Сивилов/8th colour
SEVI Снимка: Георги Сивилов/8th colour
SEVI Снимка: Георги Сивилов/8th colour
SEVI Снимка: Георги Сивилов/8th colour

Четете още по темата