September Fun’k Festival (Ден 3) – Елена Сиракова, C-MO x Trombobby, Funkilicious (СНИМКИ)

Елена Сиракова @ September Fun'k Festival Copyright: Licata.bg

Funkilicious, Trombobby x C-MO и Единствените им приятели и Елена Сиракова сложиха края на първото издание на тридневния September Fun’k Festival.

(ВИЖ СНИМКИ от Ден 1 на September Fun’k Festival с Миленита, Tri O Five и Прея ТУК!)

(ВИЖ СНИМКИ от Ден 2 на September Fun’k Festival с Phuture Shock, Fingertone & Malik и Bobo & The Gang ТУК!)

Последната вечер определено беше отредена за танци и фънкът беше издигнат в култ. Е, имаше и много съблазън за финал от Елена Сиракова и нейната банда и балет. Определено след този концерт никой от посетителите на живо не си е легнал спокоен.

Неделната вечер беше довела бутиково количество публика, но сред нея бяха доста български музиканти. Първи на сцената се качиха Trombobby x C-MO и създадоха едно истинско приключение за тромбон и глас, със страхотен ритъм на фънки бас и барабани. Funkilicious излязоха за да разтопят сърцата с доста по-любовен сет.

За финала на финала, организаторите бяха оставили Елена Сиракова, която беше подготвила истинско шоу с балет, беквокали и много добра група зад гърба си. Певицата и за миг не спря да танцува, дори когато момичетата от балета бяха слезли от сцената. Прелъстителната ѝ музика успя да вдигне на крака всички в публиката.

Ето какви емоции уловихме в снимки:

Trombobby x C-MO:

Елена Сиракова:

Funkilicious:

Четете още по темата