ONE DAY LESS представиха дебютния си албум „Призми“ (СНИМКИ)

One Day Less, представяне на албума "Призми" Copyright: Denny Ivanova

Една от най-новите алтернативни банди на родната сцена – ONE DAY LESS представиха дебютния си албум „Призми“ с концерт в столичния клуб „Строежа“ на 8 април.

(Прочети още: ONE DAY LESS: Трудно е да си независим, но го избрахме съзнателно)

Препълненият клуб кипеше от емоции, които вибрираха във всички крайности и се обменяха между публика и музиканти. „Това беше най-силният ни концерт до сега. Усетих невероятна взаимност и любов. Отдавна си представях този момент по точно този начин“, сподели фронт дамата на бандата Мишер след слизането от сцената.

Тон за повечето емоции даваше именно тя. Още на отварящата песен „Суша“, която не е излизала като сингъл, бандата получи силна реакция от публиката с мощни възгласи, а очите на Мишер се напълниха със сълзи. Това се повтори още няколко пъти за вечерта. По голямата част от времето обаче, гласът на ONE DAY LESS беше буквално във въздуха, изпълнявайки невероятни скокове. Още с първите акорди на „Humanity“ тя се озова в публиката, където се раздаде докрай. Докато не куфееше с феновете, Мишер го правеше с колегите си на сцената, които видимо изживяваха това представяне като празник.

Преди да излязат ONE DAY LESS за своя едночасов сет, в който включиха всички парчета от албума плюс един кавър на Tool и един на Alice in Chains, на сцената се качиха варненците MRAK (My Rage And Kindness), които направиха стегнат и много енергичен сет, раздвижвайки стабилно публиката.

Снимките от представянето на „Призми“ на ONE DAY LESS са на Denny Ivanova.

Четете още по темата