Megadeth подчиниха София (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Megadeth Copyright: Licata.bg

Поредно и дългоочаквано гостуване на Megadeth в София. И поредната незабравима вечер. Групата пристигна за концерт, част от поредицата Sofia Solid, на 15 юни, и излезе пред пълен терен на Арена София (Колодрума в Борисовата градина).

За последно видяхме Дейв Мъстен и бандата му в края на февруари 2020 г., дни преди светът да бъде затворен от Ковид епидемията, и всъщност това беше последният концерт за дълго време напред. За щастие и тогава едни от бащите на траша, заедно с Five Finger Death Punch (които пък пристигат за концерт на 2 юли в София), сътвориха незабравима метъл вечер, която ни топлеше, затворени принудително по домовете доста дълго време.

Снощи обаче МегаДейв излезе в още по-добра форма (обяснимо, предвид, че концерта му през 2020 г. беше завръщането му на сцена след като победи рака). Близо два часа високо качество метъл и част от последния албум на бандата „The Sick, the Dying… and the Dead!“ (2022 г.) , обявен от критиците зад Океана за една от най-добрите им тави и получил висока подкрепа от много музиканти.

Вижте как премина вечерта с Megadeth и подгряващите Suicidal Angels и Ciroza в снимки:

Megadeth:

Suicidal Angels:

Ciroza:

Четете още по темата