Любо Киров напълни „Арена Армеец“ с приятели за рождения си ден

Любо Киров @ Арена Армеец Снимки: Любомир Асенов/ LAP.bg

26 октомври 2021 г. ще остане паметен ден не само за Любо Киров, който прехвърли още една година. Не само за публиката, с която отпразнува събитието в зала „Арена Армеец“. Ще остане паметен и за измъчения ни концертен живот в последната година и половина на пандемия.

Това беше първият голям концерт в най-голямата ни зала след обявяването на извънредното положение, на който нямаше ограничения за броя зрители. Всеки, който имаше зелен сертификат можеше спокойно да влезе на  рождения ден на Любо.

А той беше толкова голям, колкото голям музикант и изпълнител е самият рожденик. Всичко беше в мащаб като за „Арена Армеец“, включително броят на гостите на сцена. Че изпя най-любимите песни, заедно с публиката в един глас, то е ясно. Но към този хор се присъединиха още маестро Живко Петров, група АКАГА, Мария Илиева, Михаела Маринова, Стенли, Графа, Орлин Павлов и Иван Лечев.

Светлини, ефекти, видеостени, всичко беше в размаха на Киров, който беше оставил за финала специалните изненади. За пръв път пред публика беше изпълнена чисто новата песен „Усеща се сила“, която ще е част от предстоящия албум на певеца. Премиера направи и парчето „Където няма време“, в което Любо пее заедно със Стенли и шефа на Съюза на артистите в България – Христо Мутафчиев. Видеото му се появи само часове преди това.

(Чети още: Любо Киров: В смирението намираш свободата)

нимките във фотогалерията за на Любомир Асенов/ LAP.BG:

Четете още по темата