Jonathan Roy разтопи сърцата на София (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Jonathan Roy @ Sofia Copyright: Licata.bg/ Rumina Georgieva

Канадският музикант Jonathan Roy излезе пред публиката в разпродадения клуб City Stage снощи, 29 май. Концертът му беше преместен в по-голям клуб, след като само дни след обявяването разпродаде първоначалната локация – клуб „Строежа“.

Първото му гостуване в България е част от европейското му турне в подкрепа на новия албум „Life Distortions“, част от който българската публика чу и на живо. Изключително артистичен и искрен в музиката си, Jonathan Roy създаде много интимна атмосфера по време на концерта си в София, като през цялото време сърдечно комуникираше с феновете си. Хората в клуба не спряха да пеят и танцуват през цялото време, като дори бяха направили българско знаме с надпис за артиста (виж във Фотогалерията). По средата на концерта Jonathan Roy представи музикантите си, като даде възможност на всеки от тях за кратко соло.

Преди Jonathan Roy на сцената се качи Portair. Самобитният артист от австралийски произход излезе сам и започна да разказва истории през музиката си в продължение на 30 минути. Той беше изключително топло посрещнат от публиката, която беше изпълнила клуб City Stage още преди началото на концерта.

Вижте всички снимки от вечерта, дело на Румина Георгиева за ЛИЦАТА.БГ.

Jonathan Roy:

Portair:

Четете още по темата