Eros Ramazzotti прегърна българските фенове за четвърти път (ГАЛЕРИЯ)

Eros Ramazzotti @ Arena Armeec Copyright: Kalina Serafimova/ Licata.bg

Нямам търпение да прегърна феновете си от цял свят“, написа Eros Ramazzotti в Инстаграм миналия юни, когато обяви турнето в подкрепа на новия албум „Battito Infinito“. И спази обещанието си. Поне в България! Италианската звезда пристигна за пореден път у нас, но снощи беше специално зареден с жажда за пълен контакт с публиката.

Двучасовото му шоу стартира с парчета от новия албум, след което беше подредил сетлист от хитове от цялата си кариера. Излезе на сцената, както винаги, с голям бенд от страхотни професионалисти, а изпълненията му бяха облечени в пищна мултимедия, която се разливаше на няколко видеостени, зад двуетажната сцена. Средата на концерта беше отредена за успокояване на страстите с кратък акустичен сет, след което Eros отново вдигна адреналина, особено на дамите от първите редове.

Освен новия албум „Battito Infinito“, с това мащабно световно турне, обхващащо 60 града по цял свят, Eros Ramazzotti празнува 35 години кариера, а завръщането му в София беше по покана на Fest Team.

ГАЛЕРИЯ:

Снимки: Калина Серафимова ®

Четете още по темата