The Exploited дадоха старт на концертите на открито (ГАЛЕРИЯ)

The Exploited @ Sofia Copyright: Licata.bg

Пънк ветераните The Exploited дадоха старт на концертите на открито за 2023 г. Шайката на Уати пристигна у нас, за да се включат в еднодневния фестивал, с който Wrong Bar отбелязаха 10-ия си рожден ден.

Само половин година след като Уати получи сърдечен удар на сцената в Богота, Колумбия, нямаше и помен от здравословни притеснения на фронтмена на шоуто на The Exploited на Арена София (Колодрума в Борисовата градина). Циничен, безкомпромисен и експресивен, той подари един „камион“ средни пръсти с усмивка на превъзбудената публика, която беше заформила голям мош пит през цялото време пред сцената. Проблеми с мониторите, които не му позволяваха да чува вокала си, също не помрачиха енергията, с която беше зареден той и цялата банда и която родните фенове чакаха с нетърпение отдавна.

В мини пънк феста на Wrong Bar се включиха и три български банди – Van Cock, Fly the Flag и ветераните Piranha. Изключително точни в графика на излизане, бандите подпалиха огъня на бързосъбиращата се публика, която напълни Колодрума за изпълнението на хедлайнерите.

THE EXPLOITED (СНИМКИ):

PIRANHA, FLY THE FLAG, VAN COCK (СНИМКИ):

Четете още по темата