SPICE Music Festival

Spice music festival

Слагайте си обувките за танцуване и се подгответе да се изпотите с поредното издание на фестивала SPICE Music Festival. Той ще се проведе на 6,7 и 8 август 2021 г. на пристанище Бургас.

След като жаркото лятно слънце залезе и даде път на морския бриз на сцената на фестивала в трите поредни вечери ще излезе страхотна селекция от артисти. Голяма част от тях бяха най-въртените през паметните 90-те, а други са с култов статус и до днес. На живо ще видим, чуем и усетим Maxi Jazz от Faithless, за да ни причини истинска Insomnia. В неговата безсъница ще продължим със Stereo MC’s, които пък да ни свържат (Connected) в едно общо, щастливо море от хора. Ще се отдадем на чиста импровизация (Freestyler) с Bomfunk MC’s, а с DJ Bobo ще подскачаме до пълно изтощение, за да търсим любовта около нас (Love Is All Around). Най-смелите може да се опитат да надтанцуват Leeroy Thornhill, който напусна The Prodigy през 2000 г. и в момента е супер успешен DJ.

В афиша са още любими имена като Coolio, C-Block, Nana, Masterboy&Beatrix Deligado и Vengaboys.

В един изключителен концерт ще бъде представена и част от най-добрата българска музика – „Фондацията представя: Дони и Момчил“. Повече от 20 години след последния съвместен концерт от шеметната им кариера, Дони и Момчил отново ще се качат на една сцена в съвместна изява със страхотните музиканти от “Фондацията”. И това ще се случи само в една паметна вечер – на 6 август, като част от SPICE music festival.

БИЛЕТИ

Капацитетът на локацията е 15 000 души, а билетите са вече в продажба на цена от 70 лв за еднодневен билет и промоцена от 120 лв за тридневен билет. От първи юли цената на пропуска за целия фестивал става 140 лв. Срещу 180 лв пък може да се сдобиете с VIP пропуск. Билети може да откриете ТУК!

ПРОГРАМА

ДатаКой
6 августNana
Danzel
Real Mccoy
U96
DJ Bobo
Фондацията представя: Дони и Момчил
7 августC-Block
Maxi Jazz (Faithless)
Stereo MC’s
Alice DJ
Leeroy Thornhill (ex-Prodigy)
E-Type
8 августVengaboys
Masterboy&Beatrix Delgado
Coolio
Jenny (Ace of Base)


ОБРАТНО КЪМ ВСИЧКИ ФЕСТВАЛИ!

Четете още по темата