SOFIA RAP FEST

SOFIA RAP FEST

Не можем да отречем, че пандемията роди огромно количество нови фестивали и провокира артисти от всички жанрове да бъдат значително по-активни пред публиката си. Съвсем нормално – количеството не означава качество, но пък дава по-голямо поле на избор. Точно такъв чисто нов фестивал е и SOFIA RAP FEST, организиран от клуб MIXTAPE 5, към който всички фенове на речитатива в музиката са обърнали поглед. Ние включително.

Бийтът ще тупти в сърцето на Борисовата градина на 18 септември в Арена София (Колодрума) и ще бъде поддържан от не 1-2, нито 4-5 изпълнители, а от цели 25. Поне толкова ги преброихме ние, защото организаторите не спираха да присъединяват нови и нови имена към лайн-ъп-а през целия август месец. От SOFIA RAP FEST обещават в допълнение „зверска мега-мърч зона, DJ-ing, breakdance, graffiti, татуси, храна, напитки и всичко онова, което се иска от един професионално организиран фест.“

На сцената ще се качат както утвърдени и любими имена, така и млади изпълнители, както мейнстрийм така и ъндърграунд артисти.

Сред всеобщите любимци са So Called Crew (ЖЛЪЧ, Григовор и Гена), NDOE, Homelesz, The Top Stoppers, Bobo и STARTERAs. В Афиша са още WLD, Stefan Aleksandrov – Sesse, Local Zone, muhaill, L!R!, Srichka, ФЛЕКС, EBMC, C-Lyric, DA4EV, ATILA, ROOF RHYMEZ STUDIO, Djaany Kartela, Georgi Gro Stoyanov, ThaCrew, DJ Akasha Musika, Fogg’.

БИЛЕТИ

Билетите за 9-часовия рап маратон са в продажба в три ценови категории. Early Bird – 15 лв и все още могат да бъдат закупени. Стандартният билет е на цена 20 лв, а в деня на събитието става 25 лв. Може да закупите от ТУК!

ПРОГРАМА

Началният час на първия рап фестивал само с родни изпълнители е 14:00 часа, като купона би трябвало да приключи по програма до 23:00. С такъв списък от имена обаче сериозно се съмняваме.

*Очакваме подробна програма по часове.

ОБРАТНО КЪМ ВСИЧКИ ФЕСТВАЛИ!

Четете още по темата