Jaya the Cat и едно куче на сцената на Терминал 1 (СНИМКИ)

Jaya the Cat @ Terminal 1 Copyright: Асен Георгиев за Licata.bg

Котки и кучета се вихриха снощи, 18 май, по сцената на клуб Terminal 1. Котките е ясно кои са – лудите нидерландци Jaya the Cat, които се върнаха като у дома си в София. Но кучето беше истинска изненада (ще го видите и по снимките). Или поне за тези, които нямат много редовни срещи със Surmata HARRY (Skoda) по клубовете.

Skoda направиха едно от бутиковите си излизания на сцена с привидното си небрежарско отношение, но с много яка музика зад гърба си и с характерните вокали на Surmata. Съвсем не се пестиха откъм дължина на сета и колегиално напълниха клуба за хедлайнерите.

А след много отлагания на датата заради пандемията Jaya the Cat най-накрая се прибраха у дома в клуб Terminal 1. бяха дошли с пълен арсенал сценично поведени и дълъг сетлист. Раздумки с публиката, наздравици с различен промил от сцената, кратка почивка по гръб между инструментите, качване по огражденията, бяха само малка част от солта и пипера на концерта им. Бандата определено беше дошла силно заредена с мощна енергия, която бързо успя да предаде и на публиката и се получи страхотна симбиоза и гарантирано паметна вечер. Сетлистът на Jaya the Cat ще откриете след снимките!

Сетлист:

 1. Wine Stained Futon
 2. Are You With Me
 3. Nobody’s Fault
 4. Hello Hangover
 5. A Rough Guide To The Future
 6. Twist The Cap
 7. El Camino
 8. Thank You Reggae
 9. Huddersfield Rain
 10. Good Morning
 11. Bos en Lommerweg
 12. Unconditional Love
 13. Forward
 14. Fake Carreras
 15. Closing Time
 16. Amsterdam
 17. God and State
 18. Mistake

Бис:

 • Sweet Eurotrash
 • Here Come The Drums

Четете още по темата