Hellion Stone, Нова генерация, Ревю и Контрол отбелязаха 4-я рожден ден на Reload Events (СНИМКИ)

Нова генерация Copyright: Licata.bg

Hellion Stone, Нова генерация, Ревю и Контрол отбелязаха с общ, петчасов концерт четвъртия рожден ден на Reload Events. Купонът се завъртя в събота вечер в столичния клуб Mixtape 5.

Безкрайно различните стилово банди, успяха да постигнат една обща цел – градуса на настроение (и не само) се вдигна неимоверно, дистанциите изчезнаха и остана само забавлението в чиста форма. С напредването на вечерта и смяната на рок и ню уейв с пънк и ска, клубът стана арена на непрестанно масово пого пред сцената.

Вечерта започна класически, с една от най-здравите нови рок банди Hellion Stone. Сетът им – стегнат и кратък, се разходи из двата им албума и предложи супер разнообразие – от откровен метъл, до рок с южняшки рифове. Бандата успя да си „открадне“ и нови фенове, които в паузата след участието им коментира оживено музикалното си откритие и се пъчеха с нови тениски на групата.

Появата на Нова генерация предизвика силна, емоционална реакция сред публиката, като не липсваха фенове, в чиито очи да се видят и сълзи. Въпреки редките си изяви на сцена, групата носи ореола на легенда. Нова генерация излезе в седемчленен състав – Иван Пелов „Тери“ (Alien Industry) – вокали, Александрина Александрова (Парапланер) – бас, Екатерина Атанасова – клавир и вокали, Мони Воев (Абсолютно начинаещи) – китара, Михаил Пешев – клавир, Кристиан Костов – китара, Деян Драгиев – Даката – барабани.

След края на сета на Нова генерация, Александрина и Даката останаха на сцената, а към тях се присъединиха Васо Гюров и Веселин Йовчев – китара, за да сформират „Ревю“. Инерцията на събитието се усилваше, за да завърши експлозивно тази част от концерта с „Директор на водопад“ и „Ралица“. А и да подготви публиката за финала с група „Контрол“, която изскочи на сцена директно с „Не съм нормален“. Иван Гатев и музикантите зад гърба му не позволиха на никого да си поеме дъх. Подозираме, че на следващият ден е имало доста хора не само с главоболие, а и с леки контузии от мощното пого.

Hellion Stone:

Нова генерация:

Ревю:

Контрол:

Четете още по темата