Enter Shikari с размазващо шоу в София (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Enter Shikari @ Sofia Copyright: Licata.bg/ Rumina Georgieva

Мощните британци Enter Shikari се завърнаха в България с енергия като на атомна централа. Публиката ни добре познава неподправените им, сурови изпълнения на живо, макар че отдавна не бяха идвали. Снощи /16 ноември/ София стана една от спирките на бандата в промотирането на седмия им албум „A Kiss For The Whole World“ (2023) по покана на Wrong Fest.

Още с първата им визита на Spirit of Burgas през 2013 г., точно година след като Kerrang! ги обяви за „Най-добра група на живо“, те ни показаха как са заслужили отличието – без да се съобразяват с каквито и да е правила и норми за сценично поведение, влизане и излизането от публиката, сигурност и т.н. Направо се гмурнаха в купона. Това им остана запазена марка и снощи отново се сляха с публиката, която беше готова да ги понесе на плещите и за по-дълго.

Този път Enter Shikari пристигнаха със страхотна съпорт банда – Lake Malice. Тях пък Kerrang! миналата година нарече „най-вълнуващата нова алтърнатив метъл група във Великобритания“. Още съвсем зелени, те нахлуха в клуб Mixtape 5 с ентусиазма да покоряват. И го направиха.

Вижте емоциите от снощи, запечатани в снимките на Румина Георгиева за ЛИЦАТА.БГ.

Enter Shikari:

Lake Malice:

Четете още по темата