Музикално бягство с дует Авеню @ Sofia Summer fest

дует Авеню @ Sofia Summer Fest 2021 Copyright:Licata.bg

Дует Авеню сътвориха истинско бягство в няколкостотин квадратни метра (територията на Sofia Summer Fest), които се превърнаха в чудесна музикална машина на времето, превела вярната им публика през три десетилетия творчество.

Боби и Заки са изпълнители, които без проблем пълнят с присъствие всякакъв формат сцени, но този път музиката буквално преливаше благодарение на Щерион Пилидов (китара), Стефан Попов (барабани), Юлиан Янев (клавишни), Васил Иванов The Editor (синтове и програминг), Елена Сиракова и Христина Нейкова (беквокали), които им пазиха гърба. Всичко това бяха допълнили със страхотна мултимедия за един истински спектакъл.

За качеството на една концертна продукция винаги най-добрият мерител е бил публиката. А в случая, въпреки че имаше празни седалки, тя стана на крака и не седна до самия край на концерта, като изпълни пространството пред сцената с танци и песни с пълно гърло. Боби и Заки пък се отблагодариха като на финала слязоха при почитателите си и превърнаха мига в интимно изживяване.

Разбира се „Бягство“ беше песента оставена за финал, а дует Авеню не успя да изпее почти нито една дума, заглушени от хора под сцената.

Следващият голям концерт на Боби, Заки и бандата им е на 14 септември в Парк-театър „Борисова градина“.

СЕТЛИСТ

 1. Желание
 2. Живели ли сме някога преди
 3. Лъжи
 4. Завръщане
 5. Без вяра
 6. The Right Way
 7. Спомни си ти за мен
 8. Сънища без край
 9. Песента на тишината
 10. Пътят
 11. Кръговрат
 12. До края на нощта
 13. Твойта игра
 14. Свобода
 15. Tear Found On The Road
 16. Безвремие
 17. Бягство

Четете още по темата