Големият концерт на Графа на Националния стадион (СНИМКИ)

Графа @ Национален стадион Copyright: Licata.bg/ Rumina Georgieva

Влади Ампов-Графа, един от най-успешните поп артисти у нас в последните 30 години, направи доскоро немислимото – напълни Националния стадион „Васил Левски“, и то с качествено шоу, неотстъпващо на нито една гостуваща световна звезда.

Огромна сцена, мултимедия, сценични ефекти, фойерверки, конфети, пушеци и най-важното – музикална продукция, изпипана до последния милиметър, това предложи Графа на хилядите фенове от всякакви възрасти, които бяха дошли на най-големия ни стадион в събота вечер, 30 септември.

ПЪЛНА СЦЕНА

А самият артист излезе заедно с вярната си банда, с която свири от години – Борислав Бояджиев-Борче (барабани), Венци Трифонов, Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Александър Обретенов (бас), Краси Тодоров (синтезатори) и певиците от ЛаТиДа. Самият Влади също сменяше инструментите постоянна.

Шоуто и за минута не влезе в коловоза на обичайното, защото програмата беше разнообразявана с постоянно присъствие на гости на сцената -Мария Илиева, Михаела Филева, Тино, Веско Ешкенази и хора „Мистерията на Българските гласове“.

КАУЗА

Концертът, беше обвързан и с една голяма кауза – подпомагането на млади български таланти. 5 лв. от всеки билет отиде във фондацията на Димитър Бербатов, която помага децата да развиват талантите си. Именно един от тези малки таланти – пианистът Ивайло Василев, се качи на сцената заедно с Графа. Димитър Бербатов и част от децата от фондацията също излязоха лично от сцената, за да говорят за каузата.

Графа беше подготвил много пъстър сетлист, в който беше включил най-големите си хитове и ги беше разнообразил с най-новите си парчета, дори с такива, които изсвири премиерно.

ГОЛЯМА КРАЧКА ЗА ВСИЧКИ

Освен страхотно музикално шоу, този голям концерт беше и много сантиментален момент, който Влади Ампов сподели с най-близките си музиканти и с най-близкия си човек – съпругата му Мария. Тази огромна и успешна крачка, която Графа направи в кариерата си, е голяма лична „победа“ за него, но още повече – за българската музика. Без значение в какъв стил твори, той и музикалната му компания Monte Music, която организира изцяло събитието, показаха, че има начини българската музика да се качи дори на най-големите ни сцени.

Всички най-важни моменти бяха запечатани в страхотни фотографии за ЛИЦАТА улови Румина Георгиева.

ГРАФА:

Четете още по темата