1000mods с едни барабани по-малко след концерта в София (СНИМКИ)

от Асен Георгиев
1000mods @ Mixtape5, Sofia Copyright: Assen Georgiev/Licata.bg

Рожден ден с торта и шампанско, мошпитове, един сет барабани по-малко и пълен клуб Mixtape5 в София. Така ще запомнят участието си у нас снощи, 10 ноември, лудите гръцки глави 1000mods. Така ще го запомним и ние.

След като бяха посрещнати от пълен клуб, който вече беше загрял до червено с българите от Tidemachine начело с Пенко Скумов, 1000mods се метнаха направо в емоцията – преносно и буквално с краудсърфинг. Адски енергичен сет, точно какъвто очаквахме, мокър от пот и с болки в ушите, концертът им беше истински празник за феновете на живата музика и подобни емоции. Само че финалът беше повече от необичаен, защото беше поставен от огромна торта и шампанско, с което беше отбелязан рождения ден на фронтмена Dani G.. Е, той пък на свой ред сложи точка на гостуването на бандата като се метна върху барабаните и срина целия сет. Определено паметна вечер.

Концертът ще се помни и с това, че Tidemachine излязоха като равностойна банда, за която клубът вече беше пълен и дори направиха премиера на нова песен. Пенко Скумов и компания получиха съвършено връщане на енергията, която подават от сцената.

1000mods

TIDEMACHINE

Четете още по темата